Explore

Candidate Event Detail

Loading...

Job Dating Event Amsterdam -Kom langs en loop naar buiten met een contract!

 • Date:
  30 Jun 2022
 • Start Time:
  13:30 UTC+01
 • End Time:
  17:00 UTC+01
 • Location:
  Barbara Strozzilaan, Amsterdam, Netherlands, 1083 HN

ZIT HOSPITALITY IN JOUW DNA?

WIL JIJ WERKEN IN EEN INSPIREND KANTOOR OP EEN A-LOCATIE OF OMGEVING?

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

Heb jij zin om in een jong en dynamisch team aan de slag te gaan? Ben je leergierig, ambitieus en ben je op zoek naar een super afwisselende baan als

Receptionist(e) of als Selling Community Manager?

Reageer dan direct en meld je aan voor ons Job Dating event op 23 of 30 juni aanstaande en wellicht loop jij diezelfde dag nog met een contract de deur uit. Voordat je dat doet, drink dan nog eerst gezellig samen met ons een drankje ter gelegenheid van de opening van onze nieuwe locatie Spaces Westerpark (23 juni) en/-of op het Spaces zomerfeest op de ZuidAs (30 juni) èn een nog belangrijkere reden om te blijven hangen is natuurlijk ..... om te proosten op jouw nieuwe baan!

30 juni: Spaces ZuidAs, Barbara Strozzilaan 201, 1083 HN Amsterdam. Aanvang: 13:30 uur

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen

Jouw nieuwe werkgever wordt de International Workplace Group (IWG). Ons wereldwijde netwerk bestaat hierdoor uit meer dan 3.300 locaties in 1.000 verschillende steden verdeeld over 110 landen. In Nederland bestaat het netwerk onder andere uit Regus, Spaces & The Office Operators. Samen hebben we in totaal meer dan 130 business centers in Nederland. Dit betekent dat wij altijd een mooie werkplek voor jou in de buurt hebben!

 

 
Loading
view